Coaching

IK in Beeld

Coaching

NLP
EMDR
Helende Reis
Therapeutisch tekenen
Ontwikkelingsgericht coachen
Somatic Experience
Systemisch Werk

Workshop ’Pak die Breuk

“Pak die Breuk’ leert je om breuken visueel inzichtelijk te maken zodat je het vervolgens in je eigen praktijk of op school aan kinderen kunt aanbieden.

Voor wie?
De workshops zijn superhandig voor leercoaches zoals ‘Ik leer anders’, Matrixcoaches, Coaches van de Kernvisiemethode, Beeld en Breincoaches, leerkrachten, Remedial Teachers, bijleskrachten, huiswerkbegeleiders en ouders.

De Workshop
In een dagdeel van drie uur behandelen we de theorie over breuken, kommagetallen en procenten en gaan we er daarna, gezamenlijk mee oefenen. De workshop wordt gegeven met mooie spelmaterialen van Speelleerdoen. Het is belangrijk dat coaches zelf voldoende basiskennis hebben van breuken.  O.a. Wat zijn breuken,  breuken vereenvoudigen, breuken optellen en aftrekken en breuken vermenigvuldigen en delen. In het eerste deel van de workshop is er uiteraard voldoende ruimte ingebouwd voor het stellen van vragen over deze basisstof.

Datum en locatie
Nader te bepalen. De locaties zijn of in Nijverdal of in Den Haag. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de voorkeur. In Nijverdal minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers en in Den Haag minimaal 4 maximaal 6. Als je zelf een groepje bij elkaar krijgt van minimal 6 deelnemers kunnen we ook op locatie de workshop geven.

De materialen
De materialen die we tijdens de workshop gebruiken komen via Speelleerdoen. De materialen maken een zeer belangrijk deel uit van de workshops en zijn onmisbaar tijdens de sessies die je ermee kunt gaan geven. Wil je graag de workshop volgen, dan is het  dus een ‘must’ om de materialen aan te schaffen. Het om het Breukenlaboratorium en de Breukentorens. Heb je deze materialen al in je bezit, wil je deze dan meenemen naar de workshop?

De kosten
De workshop duurt ca. 3 uur. De kosten zijn 125 euro inclusief de inhoud van de map en exclusief de spelmaterialen.

Aanmeldformulier Pak die Breuk

Hierbij meld ik me aan voor de workshop ‘Pak die Breuk’

Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging. De factuur ontvang je bij voldoende aanmeldingen. We zien je betaling graag binnen 8 dagen na ontvangst van de factuur tegemoet. Een week voor aanvang van de workshop ontvang je een mail met daarin het definitieve programma en de adresgegevens van de workshoplocatie. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

De Helende Reis
De Helende Reis (Th Journey methode) is een praktische en eenvoudige methode om naar de emotionele en spirituele kern van een probleem te gaan. Het wordt o.a. toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; bij angsten en fobieën; bij slaap- en eetstoornissen; bij leerproblemen; en bij rouwverwerking en depressies. De Helende Reis kan worden gecombineerd met andere therapieën en medicijnen.

IK in Beeld

De Helende Reis is geen zweverige methode die beweert alle ziektes te kunnen genezen, maar is een inspirerende en effectieve therapievorm waar door het opsporen van fysieke of mentale blokkades het mogelijk wordt deze blokkades op celniveau op te ruimen. Hierdoor kunnen klachten verdwijnen.

De methode is ontwikkeld is door Brandon Bays en is een krachtige methode, waarmee je in elk gebied van je leven problemen kunt oplossen. Brandon Bays heeft The Journey  methode ontwikkeld tijdens haar eigen zoektocht naar de oorzaken van haar ziekte en beschreven in haar boek “De Helende Reis” beschreven. Het is aan te bevelen dit boek zelf te lezen alvorens een helende reis te ondergaan. Positieve effecten tijdens en na een helende reis:

  • Meer innerlijke rust, levenslust, zelfvertrouwen en kracht
  • Stimuleren van je zelfgenezend vermogen en vitaliteit
  • Leren omgaan met angst/ schaamte/ verdriet
  • Je persoonlijke kwaliteiten/ valkuilen/ overtuigingen leren kennen
  • Opnieuw leren genieten van het leven/ goede keuzes maken

De Helende Reis is gebaseerd op de ervaring dat mensen door het oplossen van innerlijke spanningen en blokkades weer van hun gezonde, positieve energie gebruik kunnen maken.  Ook zonder klachten is een helende reis heel bevrijdend. De Helende Reis is er voor iedereen die wil veranderen en openstaat voor introspectie en zelfontwikkeling en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.